pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Billig Moncler sverige Rea


Kontakta migBillig Moncler sverige Rea, 'Människor som tror barfota är rätt väg att gå. Är mycket kraftfullt om det', säger Matt Powell, en analytiker med industrin forskningsorganisation SportsOneSource Group. 'De vill sprida budskapet. Det låter religiösa, men några av dem är evangeliska om det.'Billig Moncler online Rea, Medan Adidas, världens största fotboll varumärke, har sålt löparskor i årtionden, har det inte lyckats fånga hängivenhet av amerikaner med skor vissa kritiker har kallat styvare och clunkier än Nikes. marknaden, berättade Adidas koncernchef Herbert Hainer Bloomberg Television förra veckan. I resten av världen, sade han, det är en head to head ras.Billig Moncler Jackor stockholm Rea, Mode uttalande Running är värt nästan dubbelt så mycket som fotboll globalt, drivet av hardcore maratonlöpare och sprinters samt nybörjare in sin första Turkiet Trot och fashionistas köper Nike Frees i neon för vardagsbruk. Det kunde lämna körs som Adidas bästa chans att träffa sitt mål att lyfta intäkterna med 14 procent till 17 miljarder euro under de tre åren till 2015. Globalt konsumenterna spenderade $ femton miljarder löparskor under 2011, en ökning med 13 procent, NPD rapporter. det finns gott om utrymme att växa. Under 2013 kommer bolagets löpande verksamhet expandera mer än 10 procent för tredje året i rad, sade Hainer.

Sjätte plats men Adidas är Nej, det är bra för sjätte plats. Nike har 54 procent, och mindre företag som Asics Corp (7936), Brooks Sport Inc. och New Balance sportsko Inc. Detta är ännu mer kritisk efter Reebok, som förvärvades för $ 3,8 miljarder 2006, har besviken. Adidas skrev ned värdet på Reebok och andra goodwill med 265 miljoner euro förra veckan efter åter utvärdera dess tillväxtutsikter.

Special strategi innan det kan vinna maraton, har Adidas att få en plats på hyllorna. För att skapa hype, Adidas släppte energikick skor på Feb. specialitet kör butiker, som står för 10 procent av omsättningen men har uppförstorade gungning. I juli, planerar företaget att börja erbjuda dem i rikstäckande kedjor som Foot Locker Inc. (FL), och 2015 Adidas kommer att använda Boost-teknik i alla dess löparskor.Billig Moncler Jackor Rea, Boost fick en bra start på Naperville Running Co, utanför Chicago. Butiken sålde sin andel av 36 par i fyra dagar, livlig verksamhet för sin långsammaste säsongen, sade ägare Kris Hartner. Han var ännu mer imponerad när hans personal dök upp för grupp körs i skorna.Billig Moncler dunJacka Rea, Dessa egenskaper är ofta på odds, enligt SportsOneSource. Skodon med en massa dämpning är mindre stabil och kräver mer energi. Samtidigt barfotaskor som efterliknar kör barfota den sista stora skor innovation kräver mindre energi men saknar kudde.

Tiny Kapslar Skummet i Boost enda utvecklats tillsammans med BASF SE (BAS) är gjord av tusentals små kapslar i stället för ett enda ark, som traditionella skor, säger Adidas. Det gör det bouncier och förbättrar komforten samtidigt som du sparar energi, säger företaget.

Billig Moncler sverige Rea, För att bryta igenom bruset av fordringar varumärken gör för sina innovationer, är Adidas förlita sig på en försäljning video av tre metallkulor som föll samtidigt på betong, traditionell sneaker skum och Boost material. Bollen som träffar Boost studsar högre och längre än de andra.Billig Moncler sweden Rea, 'Stupid bevis' 'Konsumenterna översvämmas av val, särskilt på denna marknad,' Eric Liedtke, chef för sport prestanda för Adidas, sade i en intervju. 'Vi måste göra det dumma bevis. För mig är bollen drop video'.Billig Moncler kläder Rea, Adidas vill växa snabbare än Nike genom 2015 och öka sin omsättning med 45 50 procent till 17 miljarder euro ($ 23.400 miljoner).

Efter vittring ett besvärligt år 2009 och sätter sitt hopp på VM 2010 i Sydafrika, har tyska sportartiklar företaget Adidas ökade framåt i vinst och säger nu den vill överträffa ledande rival Nike.

Under de första nio månaderna 2010 ökade Adidas främst i USA, Kina och Ryssland, enligt företagets talesman. Huvuddelen av tillväxten genererades i sport stil, mode och livsstil, liksom Reebok varumärke, som man köpte 2006. Man planerar också att aggressivt driva de unga kunder på Internet med hjälp av sociala nätverk.Billig Moncler sverige Rea, 'USA gör ungefär hälften av sportskor och kläder företag i världen,' sade han till Deutsche Welle. 'Så du har fått USA kontra resten av världen, om du kommer. Nu har vissa marknader, särskilt Kina som växer mycket snabbt. Men det bleknar i jämförelse med USA.'Billig Moncler DunJackor Barn Rea, En av de första frågorna om Yeezy Boost var priset: hur mycket denna sneaker kommer att kosta? Väl, verkar det som gymnastiksko huvuden har deras svar; detaljhandel MSRP har satts till 350 $. Detta kan tyckas vara ganska hög i medvetandet hos många. Nike Yeezy 2, till exempel, hade en MSRP av $ 250. Jämfört med andra nyligen Adidas modeller, men priset på Yeezy Boost faktiskt faller någonstans i mitten. Den Yeezy Boost kommer att släppas under Adidas Originals paraply bolaget, som har tagit sin Y 3 modeller samt dess samarbete med modehus Rick Owens och Raf Simons. Rick Owens modellerna har släppts med en MSRP i $ 700 till $ 800 intervall, så som jämförelse, är relativt billigt om man ser på alla Adidas Originals modeller Yeezy Boost. Dock är $ 350 prislapp noga med att ta upp några ögon för en sneaker som kommer att samla uppmärksamhet över hela världen.

Powell sade att han anser att det finns en chans Adidas kunde växa snabbare än Nike under de kommande fem åren. 'Historiskt siffrorna skulle säga att det är genomförbart, men det är en ganska brant backe att klättra.' DIDAS Yeezy 750 Boost Utformad

När du har hämtat appen frågar efter användarens namn, e-post, och plats. Denna sista del är viktigt, eftersom det för den kommande 14 februari frisättning av Yeezy Boost, kommer endast de användare som befinner sig inom de fem Burroughs i New York att kunna göra en reservation för Yeezy Boost. Per instruktionerna på appen, kommer ett meddelande att skickas ut till användarna att låta dem veta att de nu kan boka ett par Yeezy Boost via appen. Användaren måste då ta med sig ID och reservation (som finns i appen) till en viss plats för att plocka upp sina sneakers. Men här är den knepiga delen: app fungerar med telefonen eller surfplattans GPS-system för att säkerställa att när användaren gör sin bokning, han är faktiskt fysiskt finns i New York City. Användaren måste sedan plocka upp sina Yeezy Ökar inom 24 48 timmar på den angivna platsen. Adidas säger att det planerar att använda detta system för sina kommande versioner av begränsad upplaga sneakers.Billig Moncler stockholm Rea, Av alla indicatons, denna första utgåvan av den Yeezy Boost i New York kommer att vara mycket begränsad med tanke på mängden människor som kommer att vilja få sneakers. Mediekällor har föreslagit en första utgåvan av 3000 par av Yeezy Boost i New York på All Star helgen. En nyligen tweet från Donda, West modehuset, uppgav att 9.000 par skulle släppas i helgen. Yeezy fans måste ha tålamod, men om de inte bor i staden. En större världsomspännande lansering är planerad till två veckor senare, ger hopp till de fans av sneaker att det kommer att vara mer erhållas efter denna första utgåvan.Billig Moncler Stövlar Rea, Världens näst största idrotts- företag tisdag presenterade sin första 'barfota' utbildning sko, som är utformad för att efterlikna upplevelsen att utöva barfota samtidigt som skyddet, dragkraft och hållbarhet av en sko.

PORTLAND, Ore. Adidas går barfota.Billig Moncler sverige Rea, Nike, världens största idrotts- bolag innehar cirka 65 procent av marknaden och tilltalar barfota lojalister och vanliga träningsentusiaster med traditionella löparsko utseendet på sin 'Free' linje.


Billig Moncler sverige Rea, bästa prisgaranti och fri frakt. Billig Moncler online Rea Låga priser & stort urval: