pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Billig Moncler online Rea


Adidas AG (ADS) som används för att tala om för idrottare att 'omöjliga är ingenting.' Företaget tar detta råd till hjärtat med ett löfte att komma från baksidan av fältet sjätte plats och köra rival Nike Inc. ledare i löparskor.Billig Moncler online Rea, 'Människor som tror barfota är rätt väg att gå. Är mycket kraftfullt om det', säger Matt Powell, en analytiker med industrin forskningsorganisation SportsOneSource Group. 'De vill sprida budskapet. Det låter religiösa, men några av dem är evangeliska om det.'Billig Moncler online Rea, Skomakaren är så hausse på vad man kallar Boost revolutionerande sula som det har förbundit sig att sälja 1 miljon par av skon i år. Inom fem år det syftar till att köra Nike, ett företag som grundades på löparskor, i sitt hemland. Det är som Nike lovade att sälja fler fotbollsskor i Tyskland, där Adidas styr sporten med sponsor i landslaget och Bayern München professionell klubb.Billig Moncler Jackor stockholm Rea, Nike handlas till 21 gånger beräknade intäkter, jämfört med 17 gånger för Adidas, men det tyska företaget är ikapp. Adidas steg så mycket som 1,8 procent till 77,57 euro i Frankfurt handeln idag. Nike föll 0,6 procent till $ 54,34.

Målet 'är en brant backe att klättra', säger Matt Powell, en analytiker för marknads forskare SportsOneSource. 'Av alla kategorier i skor, är det mest trångt. Det är svårt att få en stor del av denna verksamhet efter Nike.'

Boost fick en bra start på Naperville Running Co, utanför Chicago. Butiken sålde sin andel av 36 par i fyra dagar, livlig verksamhet för sin långsammaste säsongen, sade ägare Kris Hartner. Han var ännu mer imponerad när hans personal dök upp för grupp körs i skorna.Billig Moncler Jackor Rea, 'Det är det verkliga testet, är personalen faktiskt bära dem att köra?' sade Hartner, som arbetade i forskning för Reebok och försäljning för Adidas innan du öppnar butiken i 2000. Trots besvikelse med Adidas under de senaste åren har han hållit varumärket i lager, hoppas på en vändning.Billig Moncler dunJacka Rea, Dessa egenskaper är ofta på odds, enligt SportsOneSource. Skodon med en massa dämpning är mindre stabil och kräver mer energi. Samtidigt barfotaskor som efterliknar kör barfota den sista stora skor innovation kräver mindre energi men saknar kudde.

Tiny Kapslar Skummet i Boost enda utvecklats tillsammans med BASF SE (BAS) är gjord av tusentals små kapslar i stället för ett enda ark, som traditionella skor, säger Adidas. Det gör det bouncier och förbättrar komforten samtidigt som du sparar energi, säger företaget.

Billig Moncler online Rea, För att bryta igenom bruset av fordringar varumärken gör för sina innovationer, är Adidas förlita sig på en försäljning video av tre metallkulor som föll samtidigt på betong, traditionell sneaker skum och Boost material. Bollen som träffar Boost studsar högre och längre än de andra.Billig Moncler sweden Rea, Efter vittring ett besvärligt år 2009 och sätter sitt hopp på VM 2010 i Sydafrika, har tyska sportartiklar företaget Adidas ökade framåt i vinst och säger nu den vill överträffa ledande rival Nike.Billig Moncler kläder Rea, Powell sade också att både Adidas och Reebok hade förlorat marknadsandelar i skor 'tills helt nyligen.'

Adidas vill växa snabbare än Nike genom 2015 och öka sin omsättning med 45 50 procent till 17 miljarder euro ($ 23.400 miljoner).

'Jag tror verkligen att en del av varför Adidas har kämpat i USA beror på att de verkligen inte har en klar uppfattning om vad den amerikanska konsumenten vill', sade han. '(Men) jag tror att de gör ett mycket bättre jobb idag än de var för fem år sedan.'Billig Moncler sverige Rea, Tillväxten i Nordamerika och KinaBillig Moncler DunJackor Barn Rea, Alla nya adidas Yeezy 750 BoostAlmost ett år på dagen från den ökända Nike frisläppandet av Yeezy 2 'Röd Oktober', den nya Adidas Yeezy 750 Boost kommer att släppas i New York den 14 februari 2015 för att sammanfalla med NBA: s all Star helgen. Den Yeezy Boost endast avslöjas för allmänheten nyligen första visas på Instagram via någon av Kanye Wests närmaste medarbetare, som Don C och Virgil Abloh. Senare, Kanye West debuterade lyft för en nationell publik under sin prestation på Grammys. Den efterlängtade Yeezy Boost är produkten av västvärldens mycket offentliga avgångs från hans union med Nike förra året, då han avslöjade att han skulle underteckna med Adidas att släppa en bredare spektrum av skor och kläder.

Powell sade att han anser att det finns en chans Adidas kunde växa snabbare än Nike under de kommande fem åren. 'Historiskt siffrorna skulle säga att det är genomförbart, men det är en ganska brant backe att klättra.' DIDAS Yeezy 750 Boost Utformad

Släpp InformationAny sneaker förbunden med Kanye West kommer att höljt med en viss nivå av sekretess, och Yeezy Boost faller verkligen inom denna kategori. Detaljer har i allmänhet varit dolt från allmänheten. Emellertid har vissa uppgifter kommit ut genom sociala medier.Billig Moncler stockholm Rea, När du har hämtat appen frågar efter användarens namn, e-post, och plats. Denna sista del är viktigt, eftersom det för den kommande 14 februari frisättning av Yeezy Boost, kommer endast de användare som befinner sig inom de fem Burroughs i New York att kunna göra en reservation för Yeezy Boost. Per instruktionerna på appen, kommer ett meddelande att skickas ut till användarna att låta dem veta att de nu kan boka ett par Yeezy Boost via appen. Användaren måste då ta med sig ID och reservation (som finns i appen) till en viss plats för att plocka upp sina sneakers. Men här är den knepiga delen: app fungerar med telefonen eller surfplattans GPS-system för att säkerställa att när användaren gör sin bokning, han är faktiskt fysiskt finns i New York City. Användaren måste sedan plocka upp sina Yeezy Ökar inom 24 48 timmar på den angivna platsen. Adidas säger att det planerar att använda detta system för sina kommande versioner av begränsad upplaga sneakers.Billig Moncler Stövlar Rea, En annan fråga omger dimensionering för Yeezy Boost. Av allt att döma kommer Boost inte komma i halv storlek. Vidare, några av dem i West följe har sagt i sociala medier att Boost oss köra en full storlek stor. Således, någon som traditionellt bär en storlek 11,5 eller 12 i Nikes, till exempel, kanske vill storlek ner till en 11 för Yeezy Boost. DIDAS 'senaste skapelse mål 'barfota' marknad

Av alla indicatons, denna första utgåvan av den Yeezy Boost i New York kommer att vara mycket begränsad med tanke på mängden människor som kommer att vilja få sneakers. Mediekällor har föreslagit en första utgåvan av 3000 par av Yeezy Boost i New York på All Star helgen. En nyligen tweet från Donda, West modehuset, uppgav att 9.000 par skulle släppas i helgen. Yeezy fans måste ha tålamod, men om de inte bor i staden. En större världsomspännande lansering är planerad till två veckor senare, ger hopp till de fans av sneaker att det kommer att vara mer erhållas efter denna första utgåvan.Billig Moncler online Rea, Denna rätt. Nike och Reebok placerade bojor på Adidas nu avbrutits linje gymnastikskor. Nike och Reebok lagt grunden för Adidas att ta gym sko krig för att deras rättmätiga hem i Amerika fängelser.


Billig Moncler online Rea, Det klädmärket flagship store i Stockholm. Billig Moncler online Rea Stort urval av billiga rea: