pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Billig Moncler Jackor stockholm Rea


Adidas AG (ADS) som används för att tala om för idrottare att 'omöjliga är ingenting.' Företaget tar detta råd till hjärtat med ett löfte att komma från baksidan av fältet sjätte plats och köra rival Nike Inc. ledare i löparskor.Billig Moncler Jackor stockholm Rea, De upprörda, välmenande kritiker av Adidas ursprungliga beslutet att lansera Roundhouse Mids är upprörda om fel sak. De tror att bojor skor är anslutna till Amerika avskyvärda historia av African American slaveri. De fel. Skorna är ett försök att kapitalisera utanför Amerika föraktlig drog krig och efterföljande mass fängslande av minoritets män av färg.Billig Moncler online Rea, Målet 'är en brant backe att klättra', säger Matt Powell, en analytiker för marknads forskare SportsOneSource. 'Av alla kategorier i skor, är det mest trångt. Det är svårt att få en stor del av denna verksamhet efter Nike.'Billig Moncler Jackor stockholm Rea, Nike handlas till 21 gånger beräknade intäkter, jämfört med 17 gånger för Adidas, men det tyska företaget är ikapp. Adidas steg så mycket som 1,8 procent till 77,57 euro i Frankfurt handeln idag. Nike föll 0,6 procent till $ 54,34.

Medan Adidas, världens största fotboll varumärke, har sålt löparskor i årtionden, har det inte lyckats fånga hängivenhet av amerikaner med skor vissa kritiker har kallat styvare och clunkier än Nikes. marknaden, berättade Adidas koncernchef Herbert Hainer Bloomberg Television förra veckan. I resten av världen, sade han, det är en head to head ras.

Boost fick en bra start på Naperville Running Co, utanför Chicago. Butiken sålde sin andel av 36 par i fyra dagar, livlig verksamhet för sin långsammaste säsongen, sade ägare Kris Hartner. Han var ännu mer imponerad när hans personal dök upp för grupp körs i skorna.Billig Moncler Jackor Rea, Tiny Kapslar Skummet i Boost enda utvecklats tillsammans med BASF SE (BAS) är gjord av tusentals små kapslar i stället för ett enda ark, som traditionella skor, säger Adidas. Det gör det bouncier och förbättrar komforten samtidigt som du sparar energi, säger företaget.Billig Moncler dunJacka Rea, För att bryta igenom bruset av fordringar varumärken gör för sina innovationer, är Adidas förlita sig på en försäljning video av tre metallkulor som föll samtidigt på betong, traditionell sneaker skum och Boost material. Bollen som träffar Boost studsar högre och längre än de andra.

Dessa egenskaper är ofta på odds, enligt SportsOneSource. Skodon med en massa dämpning är mindre stabil och kräver mer energi. Samtidigt barfotaskor som efterliknar kör barfota den sista stora skor innovation kräver mindre energi men saknar kudde.

Billig Moncler Jackor stockholm Rea, Adidas vill växa snabbare än Nike genom 2015 och öka sin omsättning med 45 50 procent till 17 miljarder euro ($ 23.400 miljoner).Billig Moncler sweden Rea, 'Vi hoppas detta snabbare tillväxttakt kommer att låta oss lägga grunden för att vara marknadsledande vid en senare tidpunkt' en Adidas taleskvinna berättade Deutsche Welle.Billig Moncler kläder Rea, Enligt Matt Powell, analytiker på SportsOneSource en forskning och data företag baserat i Charlotte, North Carolina den viktig marknad för både Adidas och Nike är USA.

Nike, dock går framåt med mål för sin egen. Det hoppas att generera 19,2 miljarder euro (27 miljarder dollar) i intäkter från 2015.

'USA gör ungefär hälften av sportskor och kläder företag i världen,' sade han till Deutsche Welle. 'Så du har fått USA kontra resten av världen, om du kommer. Nu har vissa marknader, särskilt Kina som växer mycket snabbt. Men det bleknar i jämförelse med USA.'Billig Moncler sverige Rea, Vad den amerikanska konsumenten verkligen vill är mode, sade Powell, och tillade att de flesta sportskor 'inte används för sport.'Billig Moncler DunJackor Barn Rea, Av alla indicatons, denna första utgåvan av den Yeezy Boost i New York kommer att vara mycket begränsad med tanke på mängden människor som kommer att vilja få sneakers. Mediekällor har föreslagit en första utgåvan av 3000 par av Yeezy Boost i New York på All Star helgen. En nyligen tweet från Donda, West modehuset, uppgav att 9.000 par skulle släppas i helgen. Yeezy fans måste ha tålamod, men om de inte bor i staden. En större världsomspännande lansering är planerad till två veckor senare, ger hopp till de fans av sneaker att det kommer att vara mer erhållas efter denna första utgåvan.

Alla nya adidas Yeezy 750 BoostAlmost ett år på dagen från den ökända Nike frisläppandet av Yeezy 2 'Röd Oktober', den nya Adidas Yeezy 750 Boost kommer att släppas i New York den 14 februari 2015 för att sammanfalla med NBA: s all Star helgen. Den Yeezy Boost endast avslöjas för allmänheten nyligen första visas på Instagram via någon av Kanye Wests närmaste medarbetare, som Don C och Virgil Abloh. Senare, Kanye West debuterade lyft för en nationell publik under sin prestation på Grammys. Den efterlängtade Yeezy Boost är produkten av västvärldens mycket offentliga avgångs från hans union med Nike förra året, då han avslöjade att han skulle underteckna med Adidas att släppa en bredare spektrum av skor och kläder.

Rykten och SpeculationAs med någon sneaker frigör förbunden med Kanye West, det finns en viss mängd rykten och spekulationer kring Yeezy Boost. En av ryktena är att det första Yeezy 750 Boost är bara en av flera Yeezy utformade gymnastikskor som kommer att släppas i 2015. Några har uppgett att en löpare modellen kommer att släppa denna sommar med en MSRP av $ 250. Det har också förekommit spekulationer om eventuella kläder som kan frigöras med gymnastikskor. En indikator är att uppemot 95 olika delar har utformats av Kanye att släppas av Adidas.Billig Moncler stockholm Rea, PORTLAND, Ore. Adidas går barfota.Billig Moncler Stövlar Rea, Ge oss en vecka i ToledoCredit ApplicationPlace en AdOnline Weekly Ad UploadContact oss ossPrivacy Policy Våra AdsTerms av ServiceSite MapVisitor avtalet DIDAS 'bygel skor var ett försök att kapitalisera på fängelsekulturen

Den barfota sko är en del av en strategi av Adidas, som har sitt säte i Tyskland, för att expandera till USA, där rival Nike dominerar. marknaden av fanatiska löpare och gym publiken som svär vid skor utformade med så lite material mellan bäraren och marken som möjligt.Billig Moncler Jackor stockholm Rea, Ingenting kunde vara mer uppenbar.


Billig Moncler Jackor stockholm Rea, Störst utbud online - 80% rabatt‎. Billig Moncler online Rea Erbjuda alla stilar online: