pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

Billig Moncler Jackor Rea


Adidas AG (ADS) som används för att tala om för idrottare att 'omöjliga är ingenting.' Företaget tar detta råd till hjärtat med ett löfte att komma från baksidan av fältet sjätte plats och köra rival Nike Inc. ledare i löparskor.Billig Moncler Jackor Rea, Det är inte av en slump. Nike planterade dessa frön decennier sedan.Billig Moncler online Rea, Målet 'är en brant backe att klättra', säger Matt Powell, en analytiker för marknads forskare SportsOneSource. 'Av alla kategorier i skor, är det mest trångt. Det är svårt att få en stor del av denna verksamhet efter Nike.'Billig Moncler Jackor stockholm Rea, Special strategi innan det kan vinna maraton, har Adidas att få en plats på hyllorna. För att skapa hype, Adidas släppte energikick skor på Feb. specialitet kör butiker, som står för 10 procent av omsättningen men har uppförstorade gungning. I juli, planerar företaget att börja erbjuda dem i rikstäckande kedjor som Foot Locker Inc. (FL), och 2015 Adidas kommer att använda Boost-teknik i alla dess löparskor.

Nike handlas till 21 gånger beräknade intäkter, jämfört med 17 gånger för Adidas, men det tyska företaget är ikapp. Adidas steg så mycket som 1,8 procent till 77,57 euro i Frankfurt handeln idag. Nike föll 0,6 procent till $ 54,34.

Boost fick en bra start på Naperville Running Co, utanför Chicago. Butiken sålde sin andel av 36 par i fyra dagar, livlig verksamhet för sin långsammaste säsongen, sade ägare Kris Hartner. Han var ännu mer imponerad när hans personal dök upp för grupp körs i skorna.Billig Moncler Jackor Rea, Dessa egenskaper är ofta på odds, enligt SportsOneSource. Skodon med en massa dämpning är mindre stabil och kräver mer energi. Samtidigt barfotaskor som efterliknar kör barfota den sista stora skor innovation kräver mindre energi men saknar kudde.Billig Moncler dunJacka Rea, 'Vi hoppas detta snabbare tillväxttakt kommer att låta oss lägga grunden för att vara marknadsledande vid en senare tidpunkt' en Adidas taleskvinna berättade Deutsche Welle.

'Stupid bevis' 'Konsumenterna översvämmas av val, särskilt på denna marknad,' Eric Liedtke, chef för sport prestanda för Adidas, sade i en intervju. 'Vi måste göra det dumma bevis. För mig är bollen drop video'.

Billig Moncler Jackor Rea, Nike, dock går framåt med mål för sin egen. Det hoppas att generera 19,2 miljarder euro (27 miljarder dollar) i intäkter från 2015.Billig Moncler sweden Rea, Under de första nio månaderna 2010 ökade Adidas främst i USA, Kina och Ryssland, enligt företagets talesman. Huvuddelen av tillväxten genererades i sport stil, mode och livsstil, liksom Reebok varumärke, som man köpte 2006. Man planerar också att aggressivt driva de unga kunder på Internet med hjälp av sociala nätverk.Billig Moncler kläder Rea, Vad den amerikanska konsumenten verkligen vill är mode, sade Powell, och tillade att de flesta sportskor 'inte används för sport.'

Powell sade också att både Adidas och Reebok hade förlorat marknadsandelar i skor 'tills helt nyligen.'

Tillväxten i Nordamerika och KinaBillig Moncler sverige Rea, Powell sade att han anser att det finns en chans Adidas kunde växa snabbare än Nike under de kommande fem åren. 'Historiskt siffrorna skulle säga att det är genomförbart, men det är en ganska brant backe att klättra.' DIDAS Yeezy 750 Boost UtformadBillig Moncler DunJackor Barn Rea, Släpp InformationAny sneaker förbunden med Kanye West kommer att höljt med en viss nivå av sekretess, och Yeezy Boost faller verkligen inom denna kategori. Detaljer har i allmänhet varit dolt från allmänheten. Emellertid har vissa uppgifter kommit ut genom sociala medier.

Alla nya adidas Yeezy 750 BoostAlmost ett år på dagen från den ökända Nike frisläppandet av Yeezy 2 'Röd Oktober', den nya Adidas Yeezy 750 Boost kommer att släppas i New York den 14 februari 2015 för att sammanfalla med NBA: s all Star helgen. Den Yeezy Boost endast avslöjas för allmänheten nyligen första visas på Instagram via någon av Kanye Wests närmaste medarbetare, som Don C och Virgil Abloh. Senare, Kanye West debuterade lyft för en nationell publik under sin prestation på Grammys. Den efterlängtade Yeezy Boost är produkten av västvärldens mycket offentliga avgångs från hans union med Nike förra året, då han avslöjade att han skulle underteckna med Adidas att släppa en bredare spektrum av skor och kläder.

Världens näst största idrotts- företag tisdag presenterade sin första 'barfota' utbildning sko, som är utformad för att efterlikna upplevelsen att utöva barfota samtidigt som skyddet, dragkraft och hållbarhet av en sko.Billig Moncler stockholm Rea, När Reebok, i ett försök att ångra Air Jordan strypgrepp på hiphop sneakerheads, duschade en multimiljon kontrakt på Tupac Shakur basket, Allen Iverson, där tyckte du gym sko krig var på väg?Billig Moncler Stövlar Rea, Adidas vill rida på vågen av fängelset / hip hop kulturen. Innerstads trendsättare som gjort Air Jordans en ångvält varumärke under 1980- och 1990-talen nu mestadels tyna bort i fängelser och kyrkogårdar. Nyckeln till att styra gym sko marknaden har alltid varit att styra innerstaden. Urban ungdomar har råna och skytte varandra över Air Jordans för nästan 30 år nu. Mer än ett decennium efter hans avgång, sätter lanseringen av Michael Jordan senaste sko fortfarande av upplopp och kaos bland fattiga svarta ungdomar.

Denna rätt. Nike och Reebok placerade bojor på Adidas nu avbrutits linje gymnastikskor. Nike och Reebok lagt grunden för Adidas att ta gym sko krig för att deras rättmätiga hem i Amerika fängelser.Billig Moncler Jackor Rea, Det mer än designern Jeremy Scott upprörande och unika ta på mode och har ingenting att göra med slaveri. . . . Varje antydan om att detta är kopplat till slaveri är osann, sade en Adidas talesman i ett uttalande.


Billig Moncler Jackor Rea, Hög kvalitet billiga outlet online. Billig Moncler online Rea Hett Mode För Varje Säsong: