pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

parajumper jackor


Ändå Denver Broncos quarter Peyton Manning och hans bror, Eli, fortfarande stöder varumärket.parajumper jackor, MiCoach fungerar genom att spåra din rutt via GPS och sedan lagra informationen för att visa på en karta när du är klar som är ganska coolt att spåra din kör på en karta efteråt för att se var du gick. Jag hittade GPS vara korrekt även om en gång det skära ut några minuter från mitt hem som var ganska irriterande. Appen ger sång återkoppling precis som Nike +, men jag tyckte att det är tempo förutsägelser att vara scarily korrekt. Det spelar också höjden som den visar på en graf när du är klar tillsammans med din takt förändringar jämfört med avståndet. Slutligen, det sista den läser ut högljutt är mängden kalorier bränns.parajumper jackor, NBA, hade också Reebok som sin officiella uniform och kläder leverantör fram till 2006, när Adidas beslutat att ersätta kontraktet med ett som gjorde Adidas officiell leverantör.Parajumpers light long bear, Om så är fallet, leta efter uppkomling Under Armour och andra att konkurrera om affären, säger källan.

Ett drag av Adidas att ta över NHL affären kunde komma med en begäran om att förlänga de affärer för så många som 10 år, sade en källa.

Reebok amerikanska skor minskade omsättningen 40 procent till $ 597.000.000, under perioden.Parajumpers kodiak, Adidas i september sade den nordamerikanska Reebok president Uli Becker, lämnade efter 23 år så det kan återuppliva varumärket.parajumper jacka, Hur vi testade dem

Precis som ingen kan minnas hur världen fungerade pre e-post, snart undrar vi hur någon byggt muskler eller bränna fett utan elektroniskt spåra sin träning. De senaste högteknologiska sko sensorer från Nike och Adidas låter dig mäta din träning mer detaljerat än någonsin, vilket gör ditt gym tid mer effektivt och hjälpa dig att strukturera din före tävlingsprogrammet på rätt sätt. Utan detta kit, är träningen sagt Neanderthal. Män Hälsa testade den senaste växeln från de två marknadsledarna att ta reda på om de verkligen värt din tid, svett och pengar.

parajumper jackor, 3. Dess takt läsning var något, vilket tyder ni snabbare än tekniken talar om (även om det inte är en ursäkt för att bromsa) 0,1. Nike + Running app erbjuder noggranna löpande data med hjälp av din iPhone, men feedback är begränsad.parajumper jackets, 2. Utbildningen app föreskriver träning som, medan begränsad, är bra för korta kroppsvikt kretsar, och inkluderar tips från Manny Pacquiao och Rafael Nadal.Parajumpers kodiak men, Ställ in tid: 6min 38sec

3. Nike bränsle, medan roligt, är ett godtyckligt poängsystem snarare än menings, angripbara återkoppling utbildning.

Sensorn synkroniseras med telefonen snabbt, så att du igång på nolltid. Din träningshistorik är lätt att utforska, så att du kan spåra framsteg utan matematik grad, även om du kan se hur resultatet för specifika övningar förbättras med tiden. Avvikelsen är ingen katastrof över 2km, men över maraton avstånd det skulle motsvara 1.200, eller tre fjärdedelar av en mil. Utomhus, utför sensorn bättre tack vare GPS-spårning, så länge signalen inte skära ut i tättbebyggda områden eller under trees.1. Mäter tid, hastighet, max hastighet, avstånd och hög intensitet avstånd, och dessa uppgifter är lätt att navigera på nätet eller med appen.parajumper jacket, 2. erbjuder ett bredare utbud av träning än Nike, inklusive sport särskild utbildning från att köra till rugby och personlig mål baserade program.Parajumpers outlet online shop, Nästa behöver du sensorn eller sensorn + mottagare kit som detaljhandeln för 13 GBP och 20GBP respektive. När du har dessa din redo att gå, är installationen enkel och snabb.

3. din träning synkronisera med din telefon så de är alltid till hands.

Min favorit del är utbildningsplan sida, där det bygger för dig anpassade utbildningsplaner beroende på vad du väljer så att du kan följa den på din iPod på de dagar det står synkronisering med iTunes efter var och en att kontrollera att på målet, vilket jag hittade var bra för motivationen.vårjacka man, Betyg 8/10Parajumpers long bear, Jag kommer att granska smartphone variant som är tillgängligt på iPhone och Blackberrys som innehåller en GPS-enhet. Jag har BlackBerry App, som var enkel att installera direkt från App World, nämnde jag det kostade mig inget alltför! Sedan fick jag registrera några detaljer och jag var redo att gå!

Adidas MicoachThis är Adidas take på Nike + systemet. Det finns olika typer av den från 'pacemakern' som innebär hörbart coaching och en stegsensor och pulsbandet.parajumper jackor, Den har också en smart liten funktion där du registrerar dina skor, som måste vara Adidas, och sedan spårar hur långt du har kört i dem och när de rekommenderar dig att byta ut dem.


parajumper jackor, Brett utbud av billiga pris. parajumper jackor Nu köper senaste produkt till lägsta pris.: